Rio är en underbar film

som KA och jag såg tillsammans med 2 småtjejer i fredags. Fröknarna var Sofia 8 år och Julia 3,5 år. Vi började dagen (efter jobbet, dvs efter 13 tiden) med att åka och hämta och montera in bilbarnstolen som Julia skulle ha att sitta och sedan åkte vi och hämtade Sofia (hon hade med sig sin sittdel) .

Vi åkte tillsammans och hämtade Julia från dagis och sedan bar det i väg mot Kista och SF Kista. Julia pratade i bilen som att hon hade betalt och Sofia satt och tog det lugnt men när vi väl närmade oss Kista Galleria och garaget så blec det full rulle på båda 2 och vilken rulle sedan. Planerat var iaf att äta först, tidig middagsvariant för efter bion hade vi tänkt att vi kanske skulle kunna sitta en stund och prata om filmen över en fika.

Foodcourten hägrade och Sofia visste precis vad hon skulle äta, Julia var inte sen att vilja samma sak eftersom hon också ville bära en bricka 🙂

Tjejerna och jag grejade deras mat och KA hämtade ut biljetterna under tiden. Inte hade vi mycket glädje av SF bonusklubb för trots att vi hade medlemsnummer saknades det tydligen 3 siffror som finns på korten men än så länge har inget kort kommit, lite synd och dåligt av Bioklubben när dom säger att det är bara att ta med sig klubbnumret utan kort så får man rabatterna osv.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=noEfqy34Q-M&feature]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=A-Cvpbna724&feature]

Filmen var jättesöt och tjejerna gillade den och det gjorde även vi vuxna. Efter bion blev det brådis på toa först och sedan fika men flickorna ville ha glass så glass fick det bli. Själv blev det en kopp kaffe och KA var så trött så han orkade inget mer än sitta och ta det lugnt lyssnande på tjejerna diskussioner. vi deltog också i dessa men lite mer tysta. Så var det dags att packa in tjejerna och oss i bilen för färd hemåt. Först lämnade vi av Sofia och sedan åkte vi hem med Julia. Det var trötta men nöjda tjejer som jag hoppas sov gott sedan.

En härlig fredag och helgen kommer att kännas mer positiv vilket inte gör något alls.

Skrev detta i måndags men något ville sig inte, tror Binero hade problem så jag skickade aldrig upp det förrän nu.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Bilar 2, svenskt tal ej 3D | Carina´s Tankar – Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.