Fredagskvällen försvann

alldeles för fort. Trodde i min enfald att nästa 7 timmar skulle räcka men icke, vi hade behövt många fler timmar. Först träffade jag L på Centralen, vi tog en sväng in på O´Leary´s i väntan på att S skulle komma. Det var så roligt att träffa L, så många år sedan och jag tror, om jag inte räknar helt fel, att det är ca 27-28 år sedan, hemska tanke.

Det är lite speciellt eftersom L och jag egentligen följts åt under årens lopp och ja, märkligt är det.

S kom och vi drack upp vårt glas vin, S tog ett också och sedan begav vi oss mot Gamla Stan för att hitta något trivsamt ät/puställe. Vi fann ett och jag kommer inte ihåg vad den heter alls men det var trivsamt därinne och servitören supertrevlig. En fisk och två biffar beställdes tillsammans med vin och vatten. Vi satt där ett tag och pratade och pratade och åt och pratade.

Sedan ville vi ta oss vidare, tyckte vi hade gott om tid men vi var lite fel ute. Tog oss längre in i Gamla Stan och bänkade oss på en gaybar, där KA och jag varit för ett antal år sedan med bästa A och M efter en pridepicknick. Jag tog en cider, den var supergod och tjejern  varsitt glas vin. Vi fortsatte prata och pratade och dj*r vad vi pratade.

Efter det fortsatte vi till Kungsträdgården och Restaurang Viktoria (där Mannfred fotomodellat en gång för många år sedan). Där tog jag en Backardi Breezer och tjejerna varsitt glas vin. Vi fortsatte prata ochs å helt plötsligt var klockan massor så det var bara att dricka ur, skynda på toa och sedan raka vägen till Centralen för att S inte skulle missa sista tåget. Vi hastade fram och till slut fick S ta av sig skorna och så sprang vi, vi hann med ca 38 sekunder tillgodo och väl där vinkade L och jag av S och sa att vi måste ses igen.

En märklig och väldigt speciell kväll, tiden försvann bara och det var 2:a gången jag träffade S och det var S första möte med L. Ja, en sak är säker, det var underbart roligt och inte ett samtalsämne blev avslutat utan vi hoppade fram och tillbaka om än det ena och än det andra, underbart roligt och nöjd skilldes L och jag åt också på Centralen, jag skulle ta pendeln hemåt och KA skulle möta upp mig på stationen.

Sent blev det inte men ovan som jag är var jag helt slut under hela lördagen men åh så roligt det var.

Tack tjejer och vi möts igen.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.