Bilar 2, svenskt tal ej 3D

var i början (ca första 25-30 minuter) en rolig film och Bärgarn är oerhört söt med sina stora tänder. Mer filminfo om Bilar2
Filmen handlar i grunden om attityder och värderingar.

Efter ca halva filmen undrade vi vuxna som såg filmen när den skulle sluta, den var då bara jobbig. Ljudvolymen var alldeles för hög, jag kände mig halvdöv flera timmar efter att filmen var slut, undrar då hur det är alla små som var där. Bara som förtydligande, inte heller Julia 3,5 år tyckte särskilt mycket om filmen. Hon gillar däremot reklamaffisherna till filmen och har reagerat glatt när hon sett dessa m,en i övrigt en ganska opåverkad fröken till skillnad mot när vi såg filmen Rio

Jag undrar varför volymen måste vara öronbedövande och en sak är säker, den skapar hörselproblem.

Filmen sågs på Heron City som var det tristaste centrum jag sett på länge och det enda som var lite lyckat var rutschkanorna utanför huvudentrén.

DN skrev lite om filmen

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Tack för tipset! Då vet jag vad jag INTE ska gå och se med lille herrn i huset. Funderar nämligen på en barnbio i höst, men det blir nog någon annan då!

    • Mabou kanske skulle gilla filmen och jag vet inte det är lika högt längre bak i salongen och kanske var Julia för liten men annars älskar hon bilar.

      Vi tänker försöka kika på Animals United eller United Animals (vet inte vad den heter på svenska), det är djuren mot människorna på ett charmigt sätt. Såg reklamen för filmen i Kista när vi var och klippte oss förförra veckan.

      Smurgarna finns ju också men Mabou kanske inte är så mycket för Smurfarna 🙂

Kommentera