Grå söndag men full fart i holken :)

KA sover efter hans ena arbetsnatt. Vi åt frukost innan och jag sitter och bara tar det lugnt en liten stund.

Kurt och Mannfred har fullt upp med att jobba i holken. Vet inte riktigt hur dom tänker men det tuggas inuti, gissningsvis för att skapa ett bra underlag. Dom har bra plats så jag begriper inte men så är jag ingen gök heller, bara en nöt 🙂

Både KA och jag kräks en aningen på röran i tillvaron just nu. Det är inte skoj att leva i kaos som du inte kan påverka och som det är svårt att ha någon ordning på.

Alla kläder och annat som var i hallgarderoben är på matbordet i vardagsrummet samt i och på soffan. Allt är dammigt och det är jobbigt. Vi hade det trångt redan och nu är det stört omöjligt att få till något alls. Tiden blir så oerhört komprimerad också eftersom han jobbar nätter och varannan helg så tiden att få till något utan att sabba någons sömn är inte särskilt lång. Köket kan jag hålla på i men inte vardagsrummet för då väcker jag honom. KA jobbar på som bara den när han är ledig och jag jobbar men att få ordning i röran samtidigt som hanterverkare är här som dessutom skiter i att plasta in och skydda vårt hem gör det inte lättare, ej heller att han måste befinna sig mitt i oljudet.

Jag skall iaf storstäda hela köket, gissningsvis får jag assistenter i både lek, ljudnivå och vingkraft.

16:00 skall jag väcka KA så han hinner vakna innan vi skall vara i bastun för att kunna njuta av känslan av rinnande vatten. Planen är att maten skall vara klar innan det så att det bara är att värma efter duschandet. Sedan lär herrn lägga sig och sova ett tag till innan nattpasset tar vid.

Dags för handlingskraft och inte bara ord.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.