Märkliga garanter

Vi är en del som finner det oerhört märkligt att en organisation som skall vara som ett intyg på seriös företagarverksamhet inte har det företag vi frågar om som certifierad utan det är ett helt annat bolags registreringsnummer som fått certifiering långt tidigare men efter att ha gått i konkurs inte inte längre finns. Vi har flera samtal med medlemsansvarig och sedan högsta ansvarige där dom talar om att bolaget inte är registrerat även om det heter nästan samma sak och är med samma ägare. Vi dubbelkollar och får på flera olika sätt detta verifierat.

Det verkar som att organisationen, efter att ha pratat med det företag som inte var certifierat, vänder på det hela och säger att det är felaktigt registrerat och att det är det bolaget vi frågade om som var certiferat och inte som organisationen sa från början (efter samtal vid 3 olika tillfällen ha sagt det motsatta och efter att verkligen ha stämt av i sina register.

Det kommer att bli oerhört spännande att följa faktiskt och jag undrar hur någon kan ta en sådan organisation på allvar om dom inte ens har rent hus i sitt bo.

Det betyder att även dom som skall intyga seriositet är oseriösa. Att det kunde ske trodde vi aldrig men har nu fått det bevisat för oss. Byggbranschen är bra krokig och hur företaget lyckades med detta är fascinerande men med vad vi har varit med om under hela hösten, föga förvånande. det bara bekräftar att det finns gott om fulheter mellan dom inblandade..

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.