Så går 2011 mot sitt slut – Gott Nytt År!

och min önskan till alla är att 2012 blir ett annat år med annat i bakfickan och nya trevligheter, att alla trasiga människor hittar ett sätt att bli hela på och att folkmorden som pågår i odemokratiska länder tar slut och länderna demokratiseras.

För mig och min familj önskar jag många saker men mest önskar jag att min ilska skall liksom dö ut och saker och ting som varit dom senaste 1½ år skall tona bort, dvs inte ta min tid och min plats och låta mig få läka för det har varit för många och tunga år (innan det) även om få märkt av detta. Jag önskar också att vissa viktiga saker som händer i februari går som planerat för alla berörda och att livet efter blir så mycket mer kvalitativt.

Jag har också lovat mig själv att INTE låta människor som bara pratar (oavett IRL eller via nätet i någon form) att få ta min mentala tid, helt frankt tänker jag väl ÄT SKIT på er! Jag tänker inte äta den utan den är helt er egen. Människor som får en att tro annat än det som defacto är, sådana människor tillåter jag inte längre att ta min tid.

En viktig sak som händer under 2012 är min och KA´s resa till Ghana, mitt gamla hemland som jag ff tänker på som hemma. Beroende på gökvakt så kanske vi tom kan vara borta i 3 veckor. Vi kommer iaf att åka tillsammans med flera övriga, vi möter upp i Frankfurt och flyger med samma plan ner den 12 july (wow, wow och wow) Det är spännande och ganska otroligt, som jag alltid sagt, jag skall hem innan jag fyller 50 (vilket jag gör i oktober 2012, har också funderat vilka som överhuvudtaget kommer att vilja fira med mig men idag spelar det mindre roll). Frivillig gökvakt någon, mycket jobb, mycket oljud och kanske ett bett eller två på köpet men dom är charmiga, väldigt charmiga.

Jag har, accepterat att saker som var inte är, och att familj inte alltid betyder familj på flera olika sätt. Det är sorgligt men viktigt att acceptera och att leva vidare med det. Jag har iof tränat en del sedan dryga 11 år och det tog ett par svåra år i första skedet men sedan gick det bättre och bättre och det gör nog detta också.

Var rädd om det som är sant och riktigt, låt dig själv ta plats och se dig för du är trots allt oerhört viktig och låt inte andra ta det ifrån dig oavsett deras intentioner.

Många har jag mött som betytt en del men en särskilt viktig händelse i året som gick var besöket från Arnulf den 23 september. En del andra viktiga saker har skett men dom spelar i dagsläget ingen roll nu, har det visat sig med facit i handen.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.