2012´s första dag är nästan slut

och mina baciller kom ikapp mig. Dom har hållit på med det mer eller mindre sedan i tisdags med stick i näsan, kliigt i halsen, lite ömt och lite allmänt hängigt men i morse så var det iaf rejält här, hosta, ont i halsen och väldigt ont i lederna :(. Har inte möjlighet att stanna hemma, massor att göra och bokslut skall påbörjas så det är väldigt taskig tajming tycker jag iaf.

Hela dagen har jag bara suttit och stönat, stånkat och hostat och tyckt synd om mig själv så nu är det väl dags att fortsätta göra det i sängen så jag får något gjort i morgon. Alvedon gör underverk iaf.

Så här såg KA och jag iaf ut vid 12-slaget, Xxxxxx fotade med sin mobil.

Trodde vi skulle få lite snö här men det kom visst av sig helt men kallt är det ändå.

Skall bli intressant att se hur många gånger jag skriver fel år dom första dagarna 🙂

Good natt!

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Jag tycker jättesynd om dig! Jag hoppas du kryar på dig och att det nya året bär med sig mindre baciller! 😉

    • Det kändes värre än vad det varit och nu känner jag mig ganska fräsch och tur är det för nu är jag iaf ledig 😉 fast inte KA, han har sin långhelg 🙁

      Stort grattis till Britta, så roligt för henne.

      Kram och på återseende! snart hoppas vi.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.