Äntligen slappna av

en aning och ja, det blev bra fast inte bra och nu är vistelsen över för denna gång, må det inte bli någon mer på länge. Skönt att dygnens oro slipper vara så närvaranda på ett tag. Känns oerhört skönt att kunna ta det värsta och avfärda det efter resultat och se det som är och fokusera framåt.

Livet finns bara just nu, lev det och se det för vad det är och skapa dina guldkanter oavsett hur dom ser ut. Det kan vara allt från att faktiskt se livet som spirar därute till en riktigt flådig middag eller resa men oftast är det dom små sakerna som lyfter livet precis det som behövs ovanför vattenytan. Våga och vinn lite, det finns andra saker runt hörnet även om det aldrig verkar kunna vara så.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.