Cannabis som medicin

För mig som är anti allt vad droger heter (förutom mina cigg och gott att dricka mellan varven) så hoppas jag att detta händer nu och inte sedan. Till somamren känns väldigt långt bort för många drabbade som skulle få en enklare vardag med hjälp av denna medicin.

MS-sjuka står mig varmt om hjärtat eftersom vi har det i familjen och jag önskar inte ens min värsta fiende den sjukdomen. Autoimmuna sjukdomar är ett helvete, en del är lindrigare än andra men dom är ändå vidriga.

Vet att spastisitet är oerhört smärtsamt och gör vardagen ganska tung och att Sativex också kan lindra smärtorna som för många är mer än vidrig. Gå med ständig influensa så kanske du kan ana hur smärtsamt det kan vara.

Som spray i rätt doser får man inga kickar men det ger ro på rätt plats. En del diskussioner går både högt och lågt och i ärlighetens namn går allt att missbruka men nyttan för den grupp som behöver medicinen är större. Det finns mängder av andra preparat som gärna intas och fördummar oss men kan man få en bättre vardag så är jag helt för denna medicin.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Empatilöshet och cannabis #blogg100 | Carina´s tankar - Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.