Feel the rhythm, Ghana I am on my way

Kolla in Nelson Mandela 🙂 Älskar rytmen i denna låt, så mycket Afrika.

Google+: View post on Google+

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. +fatou touray Så kul att ni kom och att alla verkade bli mätta och ha trevligt. Jag somnade i soffan när KA och jag satte oss efter att alla åkte. Trevlig resa skall det bli, tack!

    Att det var en favorit visste jag inte. Jag fastnade för Vulindela när jag jobbade på Paracell och vi hade en liten fest för ena killen som slutade och skulle åka till Syd Afrika (en mexikansk kille som bott länge i Sverige) rythmen i den är underbar och så mycket Afrika för mig.

    Jag tystnade på Mama och den är fin, förstår att du vill ha den spelad på din begravning om typ hundra år.

    Denna fina låt av Brenda är väldigt djup och också sorglig men gillar den ändå, Brenda Fassie – Mama I'm Sorry – South Afrika

  2. Så lustigt att du lägger upp en låt med just Brenda Fassie som är en av mina verkliga favortiartister. Visste du det, eller är det en slump? Älskar denna och många, många andra låtar med henne, men min absoluta favorit är "Mama" som jag krävt att mina barn ska sjunga på min begravning! (Som jag hoppas dröjer, men de säger att de inte kommer göra det, för de kommer gråta för mycket och om de hoppar över det så är det okej, men då får de banne mig spela den i alla fall!) Här är låten: BRENDA FASSIE – Mama Tusen tack för idag! Underbar mat och sällskap! Önskar er en riktigt trevlig resa!!

  3. Ja, så märkligt men det är där jag blev som jag blev och inte som jag borde 😉 36 år sedan och min största dröm var att komma dit innan jag fyllde 50 och det gör jag i oktober så jag hann!

  4. Förstår att du ser fram emot din resa 🙂 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.