Hjälpfråga – Android – Google+ app

En fråga till er som kan Android. Min Samsung Galaxy Note har gått i strejk och under tiden använder jag min gamla Sony Ericsson Arc (ej S) och jag kan inte installera Google+ appen, den startar inte. Den har laddats ner från Google Play men går inte att öppna.

När jag försöker öppna säger den bara såhär: "Slutför åtgärden genom att använda… Inga program kan utföra den här åtgärden"

Vore tacksam för all hjälp jag kan få annars har jag svårt att hänga med i allt men det kanske är lika bra det 😉 Det verkar som den saknar några filer men alla andra appar funkar, kanske något särskilt för just Google+ appen?

Google+: View post on Google+

Bookmark the permalink.

13 Comments

 1. Tack för all hjälp jag fått. Gissa vad, jag får tillbaka Noten idag, hurra!

 2. Du borde kunna kopiera apk-filen till telefonen, och sedan gå via någon filhanterare (My Files heter den t ex i min Note) och välja den. Om du har tillåtelse av systemet så ska du få en installationssida då. Om du inte får det kan du behöva gå in i inställningarna och tillåta något i stil med "tillåt installation från okända källor" (hos mig ligger det under Security-delen bland inställningarna).

 3. Tack för att ni försöker hjälpa mig. Jag kan inte hämta filen du delar +Stefan Berndtsson till mobilen bara till denna dator. Fattar ingenting men jag får återkomma till G+ när jag har tillgång till funktioner. Kanske klarar inte min Arc av G+ appen men det var den mobilen jag hade ända tills februari i år när vi köpte Noten. Det borde ta max 2 veckor, hoppas jag.

 4. Bara att gratulera om den funkar för dig då 🙂

 5. Ja. 2.5 är den innan bilderna tog över..

 6. Jag vet inga versionsnummer (jag körde den apk jag länkade till innan). Det är senaste versionen innan den bild-centrerade hysterin. Senaste 3-4 dagarna har den hängt sig säkerligen 30-50ggr för mig.

 7. Jag kör version 2.5 fortfarande. Den hänger sig ju inte?
  Dock så saknar den lite nya funktioner som man kan leva utan för tillfället..

 8. Dock verkar den gamla versionen ha slutat fungera vettigt nu och appen blir ofta (flera gånger om dagen, ibland flera gånger i timmen) hängande med full CPU-last, som drar slut på batteriet på nolltid.

  Så nu verkar jag till slut blivit tvingad till den nya fullkomligt oanvändbara versionen och således kommer jag väl läsa mindre G+ istället.

 9. Om du vill kan du prova den gamla appen, som jag har stoppat undan på Google Drive.

  https://docs.google.com/open?id=0B_XULg9lvrkAaXNZT0Z3NXJNVjA

 10. +Michel Laine Jag har allt som behövs uppdaterat förutom Adobe Flashplayer och  en Office Suite viewer för att det tog för mycket plats.

  +John Mohlin 121 mb kvar i själva telefonen, på SD kortet finns det över 14Gb. Jag har flyttat det som går till SD kortet.

  Eftersom jag hade synkat med Google så visste också Play vilka appar jag hade och jag har tänkt den galna tanken att ligger det kvar inställningar från min Note men så kan det ju inte vara. Kikar man på Google+ appen så har den inga inställningar som jag kan rensa via apphanteraren i Arcen 🙁

  Fattar ingenting faktiskt. Det går inte ens att svara via mobilens webbläsare i min egen tråd, tur man kan låna en dator just nu iaf.

 11. Hur ligger de till med minne för appar?

 12. Din platta vet inte vilket program det ska använda för att packa upp och installera appen. Sen är ju frågan vilken app det är som strular eller saknas..?

  Du kanske måste uppdatera Market/Play-appen?
  Har du kollat på uppdateringar för "Mina appar" på Market/Play?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.