Misshandel och kvarskrivning

Misshandel, psykopater, förföljelser osv.

För ett antal år sedan lyckades personen i denna artikel att få just kvarskrivning. Om jag minns rätt (jo, jag vet vem hon är, visste iaf) var hon den första som fick det också och tack vare det har hon och hennes son överlevt i många år. Läkarna trodde hon skulle dö men någonstans fanns det ett barn att kämpa för och hon klarade sig.

Jag begriper INTE hur myndigheterna tänker överhuvudtaget och hur man så lätt kan motivera att man tar ifrån något ett skydd. Saken är ju att det är inte förrän efteråt som alla står där med facit i handen och då är det nästan alltid för sent för personer i hennes situation oavsett antal år som gått. Att leva med ständig rädsla hela livet och se sig om var man än går och heller inte kunna gå på vissa platser

http://dodadekvinnor.aftonbladet.se/2012/11/myndigheterna-vill-inte-langre-skydda-lena/

#misshandel,#kvarskrivning,#myndigheter,#tb

Embedded Link

Myndigheterna vill inte längre skydda Lena
Bilden på Lena togs på sjukhus för 18 år sedan efter ex-mannens mordförsök. Sedan dess har hon levt på hemlig adress, med så kallad kvarskrivning. Nu vill skattemyndigheten ta bort skyddet. – Min ex-m…

Google+: View post on Google+

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Polisen i bananrepubliken Svea har fullt upp med viktigare saker än att skydda sin befolkning! Jag kan dra mig till minnes en handfull händelser där hustru gjort polisanmälan om våld och mannen får fortsätta sitt hårda arbete, brist på bevis, inte så ovanligt att sådant (Våld inom hemmen läggs ned), Det krävs minst att två polismän skall bevittna händelsen, och då endast för att kollegan skulle kunna skvallra om att den andre var där? 
    Som tur så finns GVP som är rätt duktig att ge pojkarna lite bassning.
    Det var inte länge sedan en säpo-man misshandlade sin hustru och gick fri, men med sådana som konstapel klänning vid rodret som skulle hjälpa de utsatta så blir man inte förvånad. Vem övervakar de övervakande GVP. Jag röster på GVP i nästa president val. 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.