Nöjd och första dagen gick bra

Först åkte jag och gjorde min årliga utlänningskontroll och det såg bra ut så jag behöver inte återkomma förrän om ca 1 år och det gör ingenting. Tydligen är jag ff unik med mina Bilharziaägg som stannat kvar fast dom är förkalkade och helt döda.

Direkt efter det var det första dagen på nya jobbet och det känns som att det kan bli bra. Helt trött i mössan men så är det med nytt även om jag kan ekonomin så är det lite annorlunda att jobba mot molnet och att jobba i en Mac.

Skall bara lära mig hitta till och från Karlbergsstation utan att röra till det för mycket så går det nog bra när jag skall hem också.

Kommer nog att somna helt ovaggad och det gör inget.

Bookmark the permalink.

3 Comments

 1. Pingback: Kontroll av mina utländska hyresgästerna i dag #blogg100 | Carina´s tankar – Tankeboken

 2. Hej Carina… vet inte om du minns mig, jag hade sidan andromea för några år sedan :))) Nåväl… har du alltså Bilharziaägg i dig? Varför tas inte dessa bort, även om de är döda? Låter ju ruggigt! Kram

  • Hej Åsa, såklart jag minns dig. Åsa på Hörnan, lila, cirkeln. Har tänkt på dig under åren och undrat hur det är med dig. Hur är det med din tjusiga katt? Kanske finns han inte längre kvar.

   Kikade på din länk och GRATTIS till lilla miraklet, spännande och roligt. Njut så mycket du kan.

   Jo, dom där äggen har ju funnits där sedan jag fick medicin första gångenr mot Bilharzia när jag var 15 år. Att dom fanns kvar upptäcktes till slut eftersom jag hade väldiga besvär för ca 16-17 år och det blev stort hallå både här och där, tydligen unikt då, nu finns det några enstaka i Europa med förkalkade ägg.

   Dom sitter så djupt innbäddade i urinblåsan så det går inte om inte nöden så kräver, får ingen blåsa kvar då :(. Jag går ju på koll pga cancercellsrisken pga äggen och blir det värre så måste något göras. Har fått äta licenspreparat vid 2 tillfällen som vuxen (inte trevlig men lindrar/dämpar besvären) 16-17 år sedan och januari 2008. Skönt att det nu är över 4 år sedan jag sist var tvungen att äta Presikvantil eller hur sjutton det nu stavas, det är inga snälla mediciner mot mig heller.

   Var rädd om dig och så roligt att du hälsade på.

   Stor kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.