Trettonhelgen över

men inte är jag piggare för det 🙁 Sovit, gjort ingenting och sovit men segt är dessa baciller som våldgästat oss här hemma.

Mår iaf bättre vad gäller förkylningen så det är bara att ladda batterierna för pigghetsgenerna som gömt sig någonstans. Tur att KA varit den piggare av oss så att vi fått både mat i magen och frukost inom vettig tid.

Kraftlösheten är total och ff är jag mör i lederna och det ömmar både här och där. Har inte varit med om något liknande på många, många år. Det slemmiga i bröstet blir lite bättre för varje dag men det sitter långt inne.

Ett riktigt roligt samtal kom i går, Arnulf, ringde och det var en lisa för själen. Vi skall satsa på att ta oss till Bonn och våldgästa Arnulf och Gunthram innan halvåret har gått.

Dags att packa ihop helgerna men det får bli i veckan, KA är ledig hela veckan så jag hoppas han får ihop en del under dagarna men han skall försöka jobba in några pass också så att vi slipper diska oss fram i slutet på månaden. 😉

En bra vecka önskar jag både mig själv och alla er andra.

Bookmark the permalink.

One Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.