Jakten på parasollen #blogg100

Jakten på parasollen gick absolut INTE som jag hade tänkt så den får fortsätta i morgon.

KA gick och la sig efter nattens arbetspass och vår gemensamma frukost och jag hade tänkt greja en massa med både altan och balkong men temperaturer som snuddade 30 grader i skuggan gjorde det liiite för tufft.

Det är första gången, förutom under klimakteriekaoset sommaren/hösten 2010, som jag märkt av värmen på ett påtagligt sätt. Mina fingrar svällde och jag fick tungt med andningen vilket inte kändes så bra men så fort det svalnade så förändras det ganska direkt.  Hoppas det var en engångsgrej bara.

Julia hängde med och vi var till Plantagen, Rusta, Bauhaus och K-Rauta men jag kom därifrån i princip tomhänt. Hittade Cilit Bang skurmedel på Rusta så det köpte jag med mig 4 flaskor av 🙂 Finns inte att få tag i på någon annan affär som jag sett så vet du så kommentera gärna för det är det bästa skurmedlet jag provat. Det enda Cilit Bang produkt jag hittat i andra butiker är sprayflaskorna och det är inte det jag använder på golven.

Eftermiddagen gick åt till att göra inte ett skapandes gran, jag satt och läste en stund på balkongen och så in i duschen och sedan sitta och läsa en stund till och in i duschen men sedan gav jag upp den delen 🙂

KA skall strax i väg och jobba sista natten denna vända och jag bara vara.

#blogg100 inlägg 85 av 100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.