Landat hemma #blogg100

Borta bra men hemma bäst och så är det väl alltid, åtminstone då man har något man känner som mitt/vårt hem. Vädret var på top och familjen likaså. Torsdag var ju mysig när vi for till ön Josefin jobbar på och i fredags var vi och shoppade lite och hälsade på syrrans äldsta med sambo och 2 barn.

I dag packade vi ihop och städade undan gökarna Jonssons griserier (vi städar alltid undan och dammsuger, torkar golv och rätt ofta fönstret i köket eftersom både Kurt och Mannfred envisas med att sitta på fönsterhandtaget och äta både sin frukost och middag där med både sylt och kladd). For därifrån kring 13-tiden och hoppades på att inte vara hemma för sent.

Kafestopp, matstopp och toastopp och ankomst hemma strax före 19.  Matstoppet gjorde vi på Lisas Krog och Butik och där gjorde gökarna Jonsson succé 🙂 2 söta farbröder kom också. Båda hade hemstjänslarmknappar på handlederna och var fulla i blåmärken (gissar dom äter blodförtunnande pga hjärta eller stroke).

Vi får också mat i Hova

Vi har monterat balkongmöblerna vi köpte på Klädkällan, packat upp det mesta och nu är det en säng som väntar. Kurt och Mannfred har redan somnat. Gissa om dom var nöjda att få komma hem. Dom började redan göra igenkännande ljud ifrån sig i Bålsta.

2 fina teckningar fick KA och jag också från brorsans tjej Ellen 6 år. Det ena hade hon gjort på dagis och det andra gjorde hon idag innan vi for. Som förra gången så var Kalle bästa flätaren 🙂

Dagisteckning från Ellen, 6år Mannfred och till höger detaljer från Kurt av Ellen 6 å

#blogg100 inlägg 92 av 100

Bookmark the permalink.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.