Numera medlem i MCE och lite bebisnytt #blogg100

Jag skall ju börja övningsköra min Suzuki Maruder så småningom. Just nu har jag lite problem pga diskbråck (sedan mitten på oktober) i nacken med tillhörande smärtor, mediciner, biverkningar och risk för att förvärra skadan.

Jag väntar med spänning till den 20 mars när jag skall återkomma efter att ha varit rökfri i 2 månader, nästan iaf men det är ett eget inlägg.

Jo, körkortstillståndet fick jag efter mycket ångest och oro eftersom jag har sömnapné och dessutom och var så dum så jag fyllde i det på hälsodeklarationen begärde dom in läkarintyg men jag kunde inte få något sådant intyg i november för mina värden var inte bra. Trodde dom skulle vara lika illa nu i februari pga mina smärtor med tillhörande problem men icke sa nicke, jag fick det! Nu hänger övningskörningen bara på mitt tillstånd och eventuell operation.

Här en bild på min hoj, Suzuki Maruder, jo den är min 🙂 fast bilden är från sommaren 2013 så då var det KA´s. I dag har vi (KA) Suzuki Intruder som vi köpte förra sommaren.

2013-07-07 16.10.38

På gökbebisfronten piper det som attan och det går åt rätt håll men vi törs inte tro något ännu. Det är spännande och skrämmande på samma gång. KA fick bara till en skakig filmsnutt så vi får se om vi får upp den. I morgon blir det iaf en ny och i lugn och ro eftersom vi inte skall iväg på något möte på kvällen.

Inlägg 3 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.