Medeltida- och vikingamarknad #blogg100

Vikingamarknad i Kungsträdgården igen, förra året åkte vi hoj in tillsammans med Dino och Helene, lite kallt för att det skall vara njutbart med hoj och Kurt och Mannfred skulle få hänga med så det blir bil in.

Graderna var alldeles för få men solen var lite lovande så vi packade ner Kurt och Mannfreds sittpinne och lite frukt, selen på och åkte och hämtade upp Maria.

I bilen kändes det varmt och skönt men det var inte riktigt så i luften. Vi fick ha Kurt och Mannfred innanför jackorna tidvis öven om Mannfred jobbade hårt för att inte vara innanför KA´s jacka.

Tänkte lägga ut lite bilder men dom vill inte som jag vill så det får bli en annan dag 😉

En riktigt mysig dag och trötta och nöjda for vi hemåt. Trodde dessutom att Kurt och Mannfred skulle sitta tysta och trötta men Mannfred hon tjoade som bara den.

Det lustigaste med hela dagen var en tjej och en kille med varsin grå jako, tjej och kille där också, från Kungsängen, närmare best :)ämt Tibble som kände både Markus och Henning. Maria tog ett jättefint kort på alla 4 gojorna med 4 tvåbenta obevingade också. Who knows, vi kanske möts igen

12991786_10153590677765922_525862253_oFotograf: Maria Stenderup

En riktig kul dag, tack för den!

Inlägg 40 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.