Heldag som bara försvann #blogg100

Morgonen började med återbesök hos ortopeden. Vägen dit kantades av köer och köer men till slut så kom vi fram. Mitt knä blev undersökt av ortopeden och hon vickade och tröck lite här och där.

Måste säga att mitt knä är ganska ”oknälikt” och väldigt svullet ff. Det ser väldigt ”oformligt med en puckel på” ut, Jag är ff blålila på undersidan/baksidan. Jag har fått annan form på andra delar av benet också men det jämnar väl ut sig sedan när detta väl lagt sig.

Ortosen ändrades vinkel på och jag skall åter till sjukgymnasten om 2 veckor för mer justering. Det är bara väldigt obehagligt att ens sätta ner vänsterbenets fot, det känns som att det skall böjas åt fel håll 🙁 Jag får ff absolut inte belasta benet.  Fick rådet av sjukgymnasten att be om ortopediska kryckor som är mer formade att passa till hönderna.

Efter sjukgymnasten så tog vi en kombinerad frukost/fika på Danderyds Sjukhus innan det var dags att förflytta oss närmare Tekniska Högskolan till Ricardo och Wafa´s salong Noura. Vi hjälpte dom med lite dokumentation dom hade frågor på och bilfrågor så det tog nästan hela resten av dagen.

2016-05-26 12.08.44

2016-05-26 12.08.51

Sent omsider kom vi iväg och handlade både på apoteket och Coop och fuskade och köpte färdigt mat och sedan hem

Inlägg 87 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.