Fått en ny kompis idag #blogg100

Det skall bli så skönt att få vila händerna. Det är inte så enkelt att bära hela kroppen med hjälp av sina egna händer, handflatorna tog så mycket stryk så dom ”brinner/värker”. Gissa om jag längtar tills jag kan använda mitt vänstra ben.

Får iaf hjälp med smärtblokad i morgon eller något liknande då det behövs under tiden jag inte kan träna själv. Om det bara vore knäet som faktiskt är trasigt så hade detta varit en baggis. Ja en baggis efter att jag accepterat att den gemensamma MC-säsongen nog är ganska slut för min del.

Först kommer iaf sjukgymnasten med nacke- och axelövningar, bättre sent än aldrig. Förresten så blir det inte billigt med alla dessa olika hjälpmedel. Varje del kostar 100:- att hyra och vi gissar att det är per månad, rullstolen kostar 375:- per månad (blir ju bara en månad)

Frukostbricka i sängen blev det i morse också, allt för att avlasta mina händer så att saker och ting blir lite mer normala i det onormala.

2016-05-24 10.42.05

KA lagade också något som ingen av oss ätit på evigheter, blodpudding. gott var det också men Kurt kom aldrig ut för att äta så vi har ingen aning om gökarna Jonsson gillar det eller inte. Gott tyckte iaf jag att det var.

2016-05-24 17.50.39

Jag jobbar på med teorin och den är min prio just nu när jag ändå inte kan göra så mycket annat.

Inlägg 85 av 100 #blogg100

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.