Hon är brun som jag #blogg100

Hon är brun som jag …

En liten tjej som var med sin mamma och syster på dopet i lördags gör mig alldeles varm och glad varje gång jag tänker vårt möte.

Jag och KA gick ut för att gå på toa, ja en och en. Jag kom strax efter så han hade gå på toan redan och utanför står en liten tjej i en fin gul långklänning som var väldigt kissnödig.

Iaf så blev det hennes tur och jag frågade om jag skulle hjälpa henne och ja men jag skulle vänta utanför toa och stänga dörren. Efter en liten stund ropar hon försiktigt efter hennes mamma.

Jag frågar om jag skall hjälpa henne och hon säger ja, hämta min mamma. Jag frågar vad mamman har på sig för kläder och flickan tittar på mig med sina stora ögon och säger (samtidigt som hon stryker sig över kinden mot hakan) ”hon är brun, som jag”. Jag tänker älskade unge, över hälften av gästerna är bruna  och hur sjutton skall jag lösa detta?

Jag fick fram vad mamman heter genom att fråga mig fram så löste vi den biten. Jag ser flickan och hennes svar:, ”hon är brun, som jag” framför mig och har världens största leende i ansiktet.

Inlägg 64 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.