I går Deep Purple, idag Status Quo

Regntungt ute och några tillfällen med solsken mellan molnen gjorde att vi ändå tog oss till GrönaLund för att kolla på Deep Purple. Det enda jag egentligen känner till och också gillar är ”Smoke on the Water” vad jag känner till om Deep Purples musik, hårdrock har egentligen aldrig tillhört min musiksmak men den låten gjorde att jag iaf ville se dom.

Det var faktiskt riktigt bra låtar dom spelade, dom flesta iaf. Jag såg tyvärr ingenting eftersom jag satt i rullstolen men KA har fotat och filmat så jag kunde se en hel del ändå. Vi hade iaf tur med vädret, det kom några skurar men det gick bra ändå. KA och jag stod under Eclipse så vi hade tak över huvudet. Jo dom gjorde en ABBA medley med bl.a SOS, Dancng Queen mm, riktigt skoj. På slutet blandande dom in Europes ”The Final Countdown” i vad det nu var dom spelade.

Roligt också att vi träffade Pierre och Peter som tagit hojarna som färdmedel. Dom skall gå även ikväll så vi kanske ses då.

Ser framemot Status Quo på Gröna Lund ikväll och dom har iaf många fler låtar jag verkligen tycker om. Många minns nog både ”I`m in the Army Now” , ”Caroline”, ”Rockin All Over the World” osv, osv. Vi skall försöka komma mycket längre fram så att jag också kan se något.
Dessa låtar känns äskert igen:

En medley av några av Status låtar

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.