Årets sista dag, nyårsafton 2016, del 1

Förväntningar på det nya är stora för inget kan bli sämre än förra året på många plan. Samtidigt har året inneburit nya erfarenheter, nya insikter, nya vänner, nya rikedomar, nya sorger och nya förluster.

Att fokusera på dom fina händelserna är viktigt, också att höja blicken och inte låta blicken fastna på oväsentligheter. Låt inte dig själv bli uppäten, nedtryckt, nedskitad, använd och bortkastad, res på dig och gå.

Min dröm om MC-kortet är ju där och jag har ju både MC och viljan så det borde gå bra, bara mitt vänsterben håller.

Om man gör en tillbakablick och ser härifrån så avslutar KA och jag året med lunginflammation som började med influensan som slog ner oss totalt på julafton, KA under kvällen och mig när alla gått.

Vi hade ett julbord 17/12på MCE som var jätte lyckat. Trivsamt, god mat och glad stämning. En riktigt mysig kväll.

 

Vi gjorde iordning 5 paketkalendrar till 5 flickor 13 ner til nästan 3 år år, vet att åtminstone 2 av flickorna gillade sina kalendrar väldigt mycket och det räcker.

KA fick tyvärr sköta det mesta av paketinslagningen och det gjorde han jättebra. Vi lyckades båda bli sjuka och jag jobbade det som gick.

 

 

Så var det då dags för pepparkaksbaket hemma hos oss 25/11 där kvalitéen på det bakta inte är diskuterbart, det handlar om vem som har roligast och vilkas pepparkakor som blir minst bränt och också vilkas som fått mest glitter och kristyr på. Fast ibland kan man tänka sig att det är den som fått mest kristyr och garnering i munnen 🙂

MCE´s höstfest 5/11 i äkta Games of Thrones anda, kika på eventet. Festkommittén hade kämpat på och fixat så det skulle bli jättebra. Här finns lite mer om den kvällen.

Mysiga kvällsturen med MS Vindhem som Anders kom på finns mer att läsa om här.

Jag fyllde år och det var i sig inte så mycket att bry sig om, 54, men jag fick ett väldigt roligt födelsedagkort och vackra blommor. Kortet gillar jag bäst för det är så mycket mig. Inte rubriken Vild och Vacker utan chimpansen på hojen.

 

 

 

 

En av årets jobbigare saker hände när vi var nere i Göteborg för att fira Josefin 20 år. Vi hade inbrott där dom tog i princip allt av värde. Jossans fest var jättemysig, inte hemkomsten och om den finns det mer här

Så en lite mer MC relaterad sak, vi åkte iväg till Singö, Petras paradis, lite mer om helgen finns här

Ännu en speciell sak detta år, Liberia Reunionen, i Vadstena 2016. Dit åkte jag tillsammans med en barndomsvän jag inte ens visste om förrän några kommentarer i en tråd på G+  Se mer i länken ovan.

MCE kör ju sitt tisdagsfika och denna gång, 13/9, här finns lite mer info om den kvällsturen, blev det en upplevelseresa på Ekerö.

Det blev en hel del MC körande rätt sida om mitt brutna knä 😉 En returgrej gick av stapeln den 3/9, MCE skulle guida HMCK på denna sidan om stan, se mer

Stockholmssnurren den 27/8 deltog vi i och det var kul att köra Dragstaren varvet runt. Mer om dagen och hojåkandet finns här

Trasdockans Dag, 28/8 deltog vi i för den goda sakens skull och vilken rolig MC körning vi fick vara med om, mer info finns här.

Så har vi nu kommit till Mälaren Runt , 20/8 där jag också skulle köra hela varvet. Kika på länken för lite mer bilder och sådant.

Mer MC relaterat är att vi körde en knix och det var en riktigt rolig erfarenhet. KA körde även detta på Viragon. Mer info om knixet finns här

Roligt besök av mamma, Bjarne och Ellen gjorde att vi hade en helt underbar vecka tillsammans där vi badade i Mälaren, åkte dagskryssning, grillade och bara mös. Julia övernattade tillsammans med Ellen, en så fin och minnesvärd vecka.

Tittar jag så här långt inser jag att vi gjorde mycket roligt, en del som jag inte tagit med här också. Vi hade alltså en intensiv och rolig höst som borde ha burit oss ganska långt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.