Someone´s been a great fool and that someone

is me 🙁

Så går det när man jobbar på att installera WordPress eftersom vi skall gå över till WP istället för Movabletype men jag lyckades med något bara en nöt kan lyckas med. Jag råkade bocka i fel när jag raderade min testinstallation av WP så den raderade allt under rooten och det inkluderar ALLT av subdomäner, mappar, bilder, osv, osv 🙁
Det återställs succesivt tills jag får ihop hur sjutton WP med nätbverk funkar för jag får inte till subdomänerna där 🙁
Om inte så är läget ok, jobbar hemma denna vecka då företaget har stängt och sedan gåj ag på semester.
Tills jag återkommer någonstans ifrån, här eller där. Märker du att något saknas så säg gärna till i en kommentar eller mail.

Stor uppdatering från Movabletype!

Väder: fläckvis halka med ömsom  sun ömsom rain

Movabletype 4.2 is here

Det är en häftig uppgradering av MT som också tillåter vanliga bloggare att installera MT Pro gratis förutsatt att det inte är för kommersiellt bruk. Det ingår community solution, forum och bloggar, vännerlista, bevakningslista osv. Den är maffig och lämpar sig för allt ifrån enstaka personer till hela communities.

Från deras sida:

  • unlimited blogs
  • unlimited authors
  • unlimited community members
  • unlimited everything

Jag satte igång att ladda hem uppdateringen och sedan installerade jag den i går kväll. Inga svårigheter att svara på kommentarerna nu ikväll och snart får jag se om detta publiceras som det skall också. Tänk på att det kan finnas vissa saker att tänka på när du uppdaterar, läs sidan How to upgrade (det gjorde inte jag i går men nu så)

Jag har inte gett mig på att försöka ”refresha” några mallar men jag skall. Om inte annat i helgen när KA jobbar sin enda helg.