Ja, det blev två dagar

i en. Helger är bra, speciellt när man kan vila och i princip göra det man har lust att göra.
Yrvaken och förstår ingenting, en av ”gökarna” vrålar för full hals, vad är det som händer = allmän sinnesförvirring alltså. Jo, Tessans förbaskade mobiltelefon ringer flera gånger och väcker herr ”gök” såklart. Upp, arg, sur och allt annat man kan kalla det för och tar hand om en sur och arg Henning. Hans vrål kan i värsta fall säkerligen väcka de döda. Ni skulle bara höra hur illa det kan låta.
Vaken och trött är ingen bra kombination, humöret är ju inte på topp då. Många koppar kaffe blev det. Till slut så kom vi iväg till IKEA, fikade och tog det allmänt lugnt. Hade några telefonsamtal innan vi kom iväg som gjorde mig/oss båda arga och förbittrade över hur vissa människor har gjort, speciellt mot redan utsatta människor. Hur har man mage att kränka fina och goda människor?!
Karl-Axel och jag var och tvättade bilen på en mack i närheten. Gissa om det hade kunnat sluta med sjukhusbesök. Tvättpoletten gick inte att stoppa i så Karl-Axel skall gå in till stationen. Vad händer, jo han slår omkull sig och tar emot med handen och sidan av rumpan, pipan (han har i handen) går sönder (den är dyr att köpa ny). Han får sår i handflatan och handen värker. De är en stor isfläck direkt utanför tvätthallen. De på macken tycker att det är så det är utanför tvätthallar och då svarar jag med att man alltså inte kan tvätta bilen här för då riskerar man alltså att slå ihjäl sig! Det gick bra trots allt och både handen och rumpan blir bra. Karl-Axel ansåg till slut att macken skulle ersätta hans pipa och påpekar detta. Ägaren är inte åter förrän på måndag så då skall han återkomma.
Middag och så (det hatade programmet) Bingolotto som inte kräver ett dugg av hjärncellsverksamhet så där på kvällen utan man kan lugnt sitta och dutta med en penna. Jag vann iaf 100:- men lotterna kostade ju mer så i slutändan gick vi back.
Under söndagen så upptäckte vi att vi blivit lurade av en av personerna som skapade kaos tidigare. Personen i fråga har tutat i Tessan helt motsägelsefulla saker och så har hon baktalat mig inför min käre man och till mig har hon då sagt helt andra saker. Karl-Axel är så arg för att han inte förstod vad hon höll på med och sa ifrån. Man kan tro att hon var ute efter Karl-Axel eller åtminstone att söndra hela familjen. Till Tessan som lider av ätstörningar och mår därefter har personen suttit och tutat i vidrigheter som har gjort Tessan helt förvirrad och inte fått ihop sin tillvaro. Personen som säger sig vara utbildad inom både det ena och det andra är alltså inte en äkta person. Det tragiska är att hon fortsätter att maila Karl-Axel med ämnesrubrik ”privat—Karl-Axel”, det finns bara ett ord för henne— sjuk! Sedan har vi fått veta att hon är betydligt äldre än hon talat om, undrar vad mer som inte stämmer i hela hennes historia. Det skall bli intressant att få veta det men det kommer vi aldrig att få veta.
En trevlig överraskning, vi fick fikabesök tillsammans med hembakat. Det är alltid roligt med sådana besök, allra helst när det är människor man tycker mycket om. Det hembakade var också otroligt gott.
Helgen är till ända och den var skön men aningen för kort. Få se vad veckan har i beredskap

Bookmark the permalink.

Comments are closed.