Möten, hur påverkar de oss?

Jag vet hur möten påverkar mig och förundras ofta av allt man kan lära sig av andra man möter. Intryck man får och vad som sätter spår i mig som gör att jag minns en del människor mer än andra. En del spår är av ondo och en del av godo men man lär sig av möten om man vill lära sig något. Man får många gånger inspiration och något att sikta mot utan att för den skull gå ifrån sig själv. Dessa möten behöver inte vara IRL utan kan lika gärna vara URL. En del av dessa möten kostar mycket men någonstans så är vissa kostnader värda priset hur konstigt det än kan tyckas och hur ont det än gör vid kostnadstillfället och även ibland en tid därefter. Jag har haft många möten under mitt liv och många har de kostat men en del av de som kostat har gett mitt så mycket och i vissa känner jag en saknad och även en längtan som är så stark. I vissa fall är kostnaden inte riktigt baserad på äkthet utan på rädsla och osäkerhet och då kan man (jag), efter en tid, se den rädslan och hoppas på att det jag tror stämmer och kanske kan ett nytt möte ske en annan gång vid ett annat tillfälle oavsett tiden som runnit därimellan. Det är ofta aldrig för sent för att prova igen och bara man försöker så har man iaf gjort något.

Jag hoppas nu att veckans kommande möte blir vad jag känner att det kan bli och jag vet att de vi möter känner detsamma så vi får se, det skall bli spännande, väldigt spännande särskilt som det verkar som att vi alla är aningen naturliga och faktiskt också sansade även om vi nog kan vara lite galna ibland (vi är det för det mesta). Man måste våga vara lite galen även om det känns osäkert och att våga kanske tar tid men till slut så. I allt är det faktiskt så här enkelt, friskt vågat hälften vunnet. Ibalnd behöver man verkligen lite svaj under fötterna för att landa både mjukt och bra.

Nu vill jag bli klar med mina papper för jag vill att vi skall kunna åka redan på onsdag så åter till mina papper så läses vi väl.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.