Solen skiner och enstaka moln syns,

marken är vit och graderna har jag missat men strax under noll verkar det som. Vädret till trots var jag ”tvärförbenad” när jag vaknade idag. Vet inte riktigt varför men misstänker att det är pga en pigg Gök, Henning altlså. Pigg var han nog inte men väldigt lättstörd.
Skälen till att han tvärvaknar och illvrålar är iaf funnen. Det är någon som klampar i trappen, hårt dessutom och det hör han och vaknar. Han är antagligen väldigt lättstörd nu under hans hormonella period. Trött som jag vet inte vad under dagarna och sover mest på min datorskärm (varmt och skönt antar jag). Det är så han väcks på helgerna och under veckorna. Normalt (under hans mer normala period) sover han jättelänge på förmiddagarna så vi får nästan väcka honom istället.
Hur gör vi för att få den/dom som klampar att inte klampa tidigt på morgnarna? Det handlar om den allmänna trivseln. Tror inte att dom grannar som får höra kära Henning illvråla blir särskilt glada alls. Personligen skulle jag bli skitförbannad på mina grannar om jag blev störd av deras skrikande kakadua. Medlemmar får ofta finnas men inte störa. Tänker iaf skriva en lapp och sätta upp i porten innan det går för långt. Kanske borde personen/erna tänka på det tidiga morgnar, både vardag som helg och särskilt på helgerna.
Åter till näringen
tills utskicket är klart.
Ciao!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.