Hemma och det är skönt!

Jag slipper bli konstant urladdad, överladdad eller vad man nu kan kalla det för. Jag är definitivt väldigt strömförande och både ger och får stötar hela tiden på jobbet. Tom Mannfred har blivit rädd för mig flea gånger och det är inte roligt. Henke han backar försiktig när jag skall ge honom något att äta, KA kan jag inte ens ge en kram, ännu mindre en puss för då dj*r smäller det till. Det gör ofta tom väldigt ont.
Här hemma sprakar mina datorhögtalare när kissarna kommer förbi men det är övergående.
Vi smet hem tidigare idag
även om det för inte andra kanske inte var tidigare. Kändes som att vi behövde få lite mer helg med tanke på att Henke lär vakna tidigt i morgon igen. Vi har delat ut lappar till våra 5 grannfamiljer men det har hittills inte gjort någon skillnad. Vi skall också försöka med att täcka över så att gökarnas rum blir helt mörkt även när ljuset sipprar in. Får se hur vi lyckas.
Veckan har varit
lugn om man bortser från mitt strulande med detta förbenade script men nu är det så här det blir för nu. Några småjusteringar skall jag greja med i helgen (hoppas jag). Jag skall också formatera om hela min dator för nu kraschar IE6 mer än ofta och det är segt och knöligt i massor. Måste bara få med mig alla program jag vill ha så inga licenser försvinner ut i formaterandet.
Jag läser alltid
dagstidningarna och nu för tiden blir det mest på nätet även om pappersvarianten är roligare i lugn och ro. Det jag inte kan förstå är vart all skit kommer ifrån. Det är barn som rånats på sina pulkor, småflickor som utsetts för övergreppp av deras barndoktor, farmodern har utsatt sitt barnbarn för övergrepp. Jag kan inte acceptera och vill inte heller. Accepterar jag sådant så gör jag det mer legitimt. Jag orkar inte ens kommentera saker som berör mig väldigt illa vilket jag alltid tidigare gjort. Nästan varje dag skrev jag om sådana saker men det är ett bra tag sedan nu. Jag känner att jag liksom blivit kallar som inte ens tar upp det. Jag har ju tagit upp det nu men inte som jag brukade göra.
Är det vi som har gjort att det blivit så här rått? Vart tar människors spärrar vägen? Hur är man funtad när det är så enkelt att bara vara grym och så beräknande rå mot andra människor? Finns inte det hederliga begreppet heder, ära och moral längre?
Något helt annat
KA lyckades få till det så försäkring gällde för den f.d nya T68:an (Ericsson mobil) han fick den till det ”braiga” priset av 1 krona via Tele2. Den fanns i hans ägo en hel vecka innan den försvann pårlöst. Nu iaf så har han grejat den senaste P800 med hjälp av försäkringen så hans T65 är min men den var spärrad till Tele2 så nu har jag ett nytt mobilnummer. Mitt gamla finns men används inte längre, inte förrän till sommaren när jag gör om det numret till Tele2 i stället för Telia.
KA´s mobil är rätt så häftig men han har inte testat att fota med den ännu. Det är inte för den sakens skull det blev den utan för GPRS. Kan vara rätt så roligt att se var man befinner sig någonstans.
Mycket trams om inget
och nu är det matdags. Vi fuskade och köpte grillad kyckling och spjäll med tillbehör till. Till maten och Så skall det låta!
Ha en fin kväll och vi läses!
Kanske är jag inte åter förrän datorn fungerar som den är tänkt och blir det illa och dröjer länge så vet du varför (om jag nu är saknad vill säga) 😉

Bookmark the permalink.

Comments are closed.