Kroppen börjar normaliseras

men frågan är när hjärncellerna gör det. Inte pga av annat än att jag är dödstrött. Inte nyttigt att somna sent och kliva upp tidigt och speciellt när man går en hel dag utan att äta. Hann inte få med mig mackor igår men det skall jag råda bot på idag.
Vad gäller IRL-Pride bilderna
så tror jag att jag mailat alla. Har du inte fått mail så får du hojta till och godkänna bilderna. Det är inga konstiga eller överdrivna bilder men ändå, du kanske inte vill vara med ute på nätet.
Känns märkligt med helgen
som bara försvann. Glömde bort en särskild god sak, grekisk sallad med salami i. Shw hade gjort iordning en sådan och jag fick en hel del av henna och den var väldigt god. Fredagkvällen när vi mötte upp Arto med sambo så blev det lite stressigt, jag for både utan glasögon och klocka. Klockan går väl an men att inte se så bra när det är bråttomt är mindre klokt. Vi hann till Arlanda men sedan fick KA köra mot Gärdet.
Småsaker poppar upp hela tiden och alla är dom lika viktiga som glädjeämnen och något att hålla i när det blir sämre tider.
Söndagen försvann inte, den tog aldrig slut även om det var roligt att gå på Wheels och kika runt. Vi pallade inte med mer än 2 timmar för det fanns ingen skugga någonstans. KA´s brukare var iaf oerhört snabb på att dricka kaffe. Mitt mugg kaffe hann jag ta en klunk av, ställde ner för att rätta till Mannfred och så försvann mitt kaffe i brukarens mun. Han blev iaf glad även om jag blev snopen. Så är det ibland, man blir lätt snopen.
Jag börjar 8 idag
så jag bör nog vara lite snabbare än jag var igår så jag hinner det jag skall.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.