Tänk om…

ja vad vore saker om inte OM fanns? Saker vore nog precis som dom är eftersom om OM inte fanns är ofta ett önsketänkande. Nu löser sig saker ändå alltid på något sätt, kanske inte alltid som man egentligen varken önskar eller vill men livet går alltid framåt oavsett om vi vill hänga med eller inte.
Märkligt det där med livet, det är alltid och hela tiden. Det finns där hur man än vrider och vänder på saker och ting. Livet stinker ofta men samtidigt gäller det att ta tillvara på dom där små sakerna som kan förgylla livet en aning. Visst går det att lägga sig ner och låta som stinkande sakerna ta över men till vilken nytt då? Är det inte bättre att dom stinkande sakerna styrs över till något annat? Jo visst är det så men det gäller att då se guldkornen för dom finns alltid oavsett hur illa saker och ting är.
Igår ramlade jag på en sida
som egentligen handlar om Newfoundland hundar. Jag sökte på chimpanser och såg en bild i deras fotogalleri. Kikade igenom sidan och det finns en underbar samling bilder men det finns också en sida som säger så mycket om hur vi människor är funtade i många fall. Vi rensar, suddar ut och rycker på axlarna i många fall utan en tanke på vad som faktiskt sker efteråt.
Orden på sidan är så talande och dom gör ont och vill man så kan man ta lite lärdom från texten. Jag avstår att läsa den igen just nu för det är för mycket som sker som drar ner mig. Läs gärna denna text
Modeord i sökord?
Ja jag kan inte annat än undra för igår söktes det på mobiltelefonnummer, telefonnummer och telefonkatalog för mobilnummer och över 60 av dessa hamnade på Gökboet. Det är ord som ingen sökt på tidigare som hamnat här iaf. Ibland hamnar någon/några som söker ordet sexmodeller på mina sidor och det begriper jag inte. Kanske skall jag ta det med humor.
Hasta la vista por la mañana!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.