Lördagen är slut

och inte blev det vinst på Bingolotto heller. Inte för att vi trodde och inte för att vi har spelat men lotter köpte vi för man kan aldrig veta. I övrigt har vi inte gjort något särskilt mer än tagit det lugnt, lagat mat (korvgryta), ätit, ingen frukost.
En kul sak fast den kan tänkas dum
är en ny mobiltelefon åt mig med kamera i. Det har bara varit strul med min telefon och det bidde faktiskt en med kamera i, SonyEricsson T610. Hur jag får korten till min dator är en annan femma men jag har synkat alla mina kontakter som jag har mobilnummer till. Det känns bra fast nu har jag ju nytt mobilnummer. Försöker få till ett mass SMS och har lyckats skapa en grupp men längre än så har jag inte kommit där heller. Den kostade ”bara” 1 krona och viss bindningstid men det är överkomligt.
Jag tänker på en sak
som Shw berättade om sönerna. Tanken från Shw och familjens sida var nämligen att vi skulle äta Ceasars sallad med kyckling men se det blev enorma protester eftersom det skulle komma en fågel och då åt man inte fågel. Det lät mycket sannare, varmare och sötare när Shw berättade men jag vill gärna återge det ändå. Kontentan var iaf att pga Mannfred kunde vi inte äta kyckling och den tanken var så underbart varm och go. Tänk så barn faktiskt är väldigt kloka. Det vi berättade för dom var iaf att Mannfred älskar kött oavsett fågel, nöt eller annat i köttväg.
KA skall ut med en brukare
i morgon men jag känner för att stanna hemma fast jag kan ju ändra mig tills det är dags för herrn att åka. Länge sedan sist nu som det varit något med brukarna men baciller rår man inte för riktigt. Kanske får jag fingrarna ur och gör lite nytta här hemma för det har ingen av oss gjort på ett tag nu. Det borde, det behövs och det vore väldigt mycket skönare om det gjordes också.
JNu är det sängdags
och det jag tänkte blev bara soppa och smet. Godnatt!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.