Jag vet inte

men om det stämmer att vi oftast har det som vi förtjänar det så måste jag också vara en god person mellan varven iaf ;). KA hade fixat här hemma mer eller mindre hela dagen och det var väldigt roligt och skönt att komma hem. KA var visserligen ganska både trött och hålögd men det kommer att gå över, allt tar sin tid. Han är en fin man, min man.
Fröken hade ringt
och ville att vi skulle komma och äta lite tillsammans (köttbullar med tillbehör) och prata en stund. Vi gick upp och möttes av hemlagad mat som doftade gott. Mannfred nattade vi innan så han var inte med. Tanken var att vi skulle vara hemma lagom till serien 24 började.
Vi åt först (väldigt gott och hungrig var jag) och sedan ville ungdomarna prata och det blev ett långt, bra och sunt prat. Mycket bollades fram och åter. Vi var nöjda när vi gick därifrån och kvar stod även två väldigt nöjda och glada personer. Varför vi var nöjda var nog för att det kändes som att vi kanske gjorde en skillnad kring frågor och funderingar som är viktiga. Samtalen är inte över iom detta utan kommer att fortsätta när dom vill det, planerat eller spontant det märker vi väl om inte annat.
24 började inte
21:30 som Tessan sa utan tidigare så jag kom hem lagom till sista minuten av programmet. Svor gjorde jag väl inte men sur var jag ändå men jag hinner ikapp programmet i deras sammanfattning nästa torsdag. Vi måste komma ihåg att tala om för moster för hon älskade förra omgången och satt fastklistrad vid tv´n varje gång.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.