(del 2) Så är jag då officiellt

arbetssökande igen. Det känns både skönt och lite otäckt och aningen stresskänsla har det gett. Jag är trots allt nöjd på sätt och vis för jag kommer att jobba timmar där. Det är väldigt skralt i kassan och kommer att ta ett tag innan det har förändrats åt det goda hållet. Det finns mycket att komma ikapp men det kommer det att göra det kräver bara en viss tid med bl.a snorkel och tro.
Jag kommer att lära upp en tjej (tant) som har börjat en s.k praktik så att hon kan saker och ting (hon var trevlig och har en hund som heter Selma). I morgon och fredag skall jag jobba som vanligt och från nästa vecka skall jag komma när det behövs. Alla månadsrapporter och den medföljande bokföringen skall jag greja samt momsrapporterna.
Som tur var har jag flyttat över mig från SMÅA (Småföretagarnas Akassa) till HTF (Handelstjänstemannaförbundet) så att det bör gå bra. Karens har jag redan haft så kanske blir det inte ny period. Jag vet inte riktigt hur det fungerar när det blir så här. Det lär jag märka. Nu måste jag bara anmäla mig som arbetslös igen så löser det sig väl.
KA hade middagen klar
när jag kom hem så vi åt i lugn och ro. Det blir lite hej och hå på måndagar och onsdagar när han skall iväg på sin ju-juitsu men det är skönt för honom att ha något att göra under tiden han söker arbete mer aktivt.
Nu är det dags att
ta reda på matbordet där Mannfred verkligen grisade så det stod härliga till. Om en dryg timme är kär make hemma igen så vi kan umgås. Måtte han bara få ordning på sömnen för det är illa nu. Inte ens dom reserver vi fick när allt brakade ihop i våras hjälper utan sömnen är orolig ändå. Skumt och inte alls bra för varken knopp eller kropp.
Skall försöka få upp bilder också men det hänger på mannen med bilderna i datorn.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.