Packad och klar

är jag inte och inte sjutton vet jag vad jag skall ha på mig för kläder i morgon heller. F*n att det skall vara så svårt jämt. Typiskt mig är det iaf. Planet lyfter 07:45 och härifrån åker taxin (ja, den är redan beställd) 06:30. Förresten så får jag visst frukost på planet. Bäst att njuta av Business Class när det ges tillfällen till det.
Programvaran är med,
säkerhetsinställningarna, papper mm men inte mitt huvud. Jag har även en lite Tiny Disk (som en liten minipenna med minne) som rymmer en del saker. Jag är trött och så irriterad men inte över Umeåresan utan mer över att vår bil blev påkörd igen och på samma sida dessutom som sist när den blev lagad. Det var inte bilägarens fel alls utan det var några barn som knuffade bilen så att den gled ner för backen och rätt in i vår framskärm. Ungdj*r säger jag då. Hur fasen kan man göra en sådan taskig och dum sak egentligen?
Helgen försvann
också och fort. KA jobbade ju lördagen till 18 och mina ambitioner flög som vanligt sin kos med pompa och ståt. Undra sa flundra när jag börjar komma igång med mitt vanliga fixa och dona. Vi gick iaf ut och åt i lugn och ro och sedan raka vägen i säng. KA´s ögon gick i kors och det var mitt ”fel” egentligen men så säger inte min älskade make, inte. Han är alldeles för diplomatisk för något sådant.
Stackars Mannfred
som höll på att bli sköldpaddsmat också. Han flög in i badrummet och krockade visst olyckligt med duschdraperiet och så landade han i badkaret av alla ställen. Det gick bra för KA stod precis bredvid och fångade upp Mannfred rätt så geschwint ur karet men det blev då obligatorisk avduschbing och DET var inte populärt. Vilken sur krabat det blev. Foton är tagna och dom kommer upp någon gång vad det lider.
Måste i säng men innan jag ger mig för idag så länkar jag till en väldigt viktig sida. Sprid den gärna vidare för en sak är säker alkohol och bilkörning går absolut INTE ihop. Jag kanske drar det lite långt men aldrig att jag ens skulle sätta mig i bilen dagen efter. Fånigt eller inte men jag vet iaf vad jag gör, gör du?
Skulle någon fortfarande undra varför jag inte mailat tillbaks så hoppas jag att denna person isf mailar mig igen eftersom inget finns kvar.
Våren dök upp här idag och vilket vackert väder. Längtar faktiskt till sommaren eller åtminstone till den riktigt våren.
Godnatt!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.