Nätlös

i dagens samhälle fungerar inte om man skall kunna sköta sitt arbete. Hela dagen igår var nätet borta. Misstänker att många i stockholmsområdet som har samma Bostreamstation som vi var rätt uppretade. Som tur var det inget paniskt akut som väntade där men idag är det patent som är akut. Enligt kundtjänst på Bostream så kan det även ta hela denna dag. Skitservice! Kanske är det fel på Bostreams avtal med Skanova som är dom skall åtgärda fel och antagligen är det den avtalade inställelsetiden som är skuld. Felet blev redan i söndags nämligen.
Det beställda
från Lustpartyt har kommit fram och mottagaren var mer än nöjd även om batterier saknades. Den var heller inte rosa utan den var grön, den rosa var visst slut. Jag frågade mamma om hon ville ha en men hon skrattade bara förläget. Kanske därför en annan också är likadan 🙂 Det är inte lätt alla gånger inte.
En sak från hemresan med pendeln i fredags. Det satt en man som for upp och ner och muttrade Jakobsberg och kikade på resvägen. Upp och ner, upp och ner ett bra tag. Till slut kunde jag inte låta bli utan sa att tåget går till Jakobsberg även om han inte frågade om det. Mannen blev glad och frågade om en adress och det trodde jag men en medresenär visste att den gatan låg där. Mannen blev så glad och medresenären skulle lotsa honom rätt.
Då visade det sig att mannen var så nervös, ovan att åka med pendeltåg (en sommarknuttet i vanliga fall) och så var det dejt han skulle på med enhelt okänd person. Flera av medresenärerna reagade nu med hejaropp och leenden. Vi önskade alla mannen en trevlig kväll när han klev av med sin lots. Hoppas han fick en fin kväll.
Nu är det jobbet som gäller så adios!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.