Bil in i dag

eftersom KA skall hänga med och ”leka” kabeldragare och ha med sig en tung väska. Det blir lite kul sådär faktiskt, som förr kanske man kan säga. Köerna är visserligen inte roliga men med gott sällskap så spelar dom liten roll tycker iaf jag.
Det blev
utevistelse och fika igår. Vi var först och kikade på Eccobutiken på Sergels Torg och där köpte jag mig ett par reaskor. Jag älskar Ecco som skor för det är bra för mina fötter och dom håller länge så pengen jämnar ut sig.
Vi var på Åhléns och tog en fika med KA´s ena brukare och sedan knatade vi runt lite. Vi hamnade sedan i delen där hårattiraljer finns och stötte på total ignorans därinne. En unge med vuxen ropar och undrar hur man kan stoppa den som låter och jag bara stirrar på honom. KA reager också och båda står frågande inför barnets rop. Till slut tar jag brukaren i handen och börjar gå ut samtidigt som jag påtalar att det är en människa och det borde den vuxna kunnat förmedla. Då börjar den vuxne att mena att jag fått för mina synder somf år gå där och hålla i handen osv, osv. Idioter och tanken fanns att den vuxna kvinnan hade förtjänat något annat än ord.
Vi tog pendeln både in till stan och hem. Det är skönt att bara strosa omkring och samtidigt hålla i handen. Det känns bra också när man blir väl mött, särskilt igår med ett jättestort skratt och leenden.
Här är våren sur för det är mulet och ingen sol verkar kika fram heller. Jag vill ha torsdagens väder tillbaks.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.