Jag har inte frusit inne :)

Bara haft rumpan full med fröken, hemsidan, antispammartjossan och Mannefreddes nya hemsida. Kanske, kanske har jag lyckats med något bra vad gäller skräp på webben men om det är så att det fungerar så kommer dom dj*a snart på hur dom skall gå förbi detta. Jag har en lång .htaccesfil som kräver mod_rewrite för att göra det den gör och så far so good. Vill du ha den finns den här att ladda ner. För mer instruktioner och annat viktigt kan du kika på denna sida för det var där jag hittade det hela. Där finns också ett fyndigt automatiseringsverktyg för dom som använder sig av WordPress och det hittar du lite längre ner på samma sida, under rubriken Can’t you automate this a bit?.
Till min hjälpförfrågan då!
Jag har bara ett litet problem kvar vad gäller Mannefreddes sida och det är den kombinerade xml och även rdf feeden som båda fungerar och visar inläggen från både Gökboken och bassidan (det är två olika bloggar i en fil) men jag vill att den skall visa när sidor uppdaterats och inte bara skrivits nya saker annars är kombinationen onödig. Visst, den är inte världsviktig för Mannfreds sida men jag vill få ihop hur det fungerar för viktigare saker. Mannfreds sida är helt gjord i MT och det syns men jag skall fila lite på layouten och färgerna senare. Bassidan använder sig enbart av individual archives och några includes såklart. Loggon har KA gjort och den är stor men fin och jag älskar bilderna som är valda till den, knappar och banners kommer när KA hinner. Ser någon var Mannfred sitter på ena bilden tro? Alla har en sådan hemma om inte annat.
På kul tänkte jag skapa en feed på allas bloggar som huserar under Gökboets domän men jag tänkte att alla kanske inte ville det riktigt. Det är lätt och en bra funktion för att fånga in allas skriverier för den som nu vill det, typ som senast uppdaterat. Jag gör nog en sådan åt bara mig om inte annat, kanske vi får se.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.