Blodpropp trodde jag men det är inte blått

Bara inflamerat rött. Kanske är det gikt KA drabbats av och han har ett smärre h*e just nu. Det började i går morse med vansinnigt ont i stortån som han mer eller mindre nonchalerade under hela dagen och avfärdade med att han måste ha stukat något under natten. Iaf så har han knappt sovit i natt och kunde inte ens gå på foten till toan. Jag rädd och upp och ringde runt och hamnade till slut på Vårdgajden som är enda som är öppet när annat är stäng förutom 112. Enligt sjuksköterskan är det osannolikt med blodpropp utan något som heter gikt alternativt en annan akut inflamation så nu väntar vi bara på att Vårdcentralen skall öppna så KA kan få en tid.
Jag sökte iaf på gikt och det är precis som KA´s stortå och under men hur det orsakas stämmer inte riktigt in på Herr Jonsson vad vi vet, varken alkoholintag eller högt blodtryck men annat finns ju. Vi får se, det syns på blodproverna enligt webinfo jag hittat. Skönt ändå för jag var bra rädd. Det känns som fan själv men jag slipper iaf ha ont i foten.
Jag får be snällt om att få jobba hemifrån för KA kan inte ta sig till VC själv om han inte åker taxi och så roligt skall vi inte ha det. Lite skit är det för vi skall gå igenom dom värdeföretag som finns och ringa/anmäla intresse på dom som verkar intressanta.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Tore och Gerd!
  Härligt att ni haft det bra i Bryssel och tusen tack för rapporteringarna i mailform, lite härligt att hänga med på resan även om vi inte är där på riktigt.
  KA´s tå är bra säger han och det är nog sant fast han har antagligen lite ont fortfarande men tjurskallig som han är så.
  Skall bli roligt att ses men nu får vi vänta tills efter april månad är slut för affischerna står på rad och väntar på iordningsställande.
  Kramar från hela Gökboet till er

 2. Vi hoppas på en snar bättring av tå-problem, och är hoppfulla att ni kan komma så fort KA känner sig hågad, Förhoppningsvis har snön på vår tomt försvunnit, Vi möter ju våren i Bryssel om mindre än två veckor och vi får väl hålla oss underrättade om hur det är med KA. Just nu är vi i Gävle och uppvaktar Markus som klarade sig med en dag från att bli ett aprilskämt ( född 31-3)
  Jag nämde till KA att vi har 99 färska bilder från Nimba , Bong, och Monrovia ( Bilder som FN- personal tagit) Mest är det skrot bilder från en svunnen epok, men mycket kommer man ihåg.
  Kramar Gerd o Tore

 3. Igge:->Ja, vi hoppas också innerligt att det var en engångs akut gikt och aldrig mer för det är illa för KA och du vet att han är en man av få ord och aldrig kagar men nu. Jag tycker så synd om honom. Ikväll är foten så svullen dessutom.
  Vidarebefodrar omtankarna och han tackar väldans mycket för dom.
  Sandra & co:-> Tackar och bockar och meducin har herrn fått men inte den bästa pga av prick-o-klisjukan 🙂
  Tackar för kramarna och skickar dom vidare till den mer behövande 😉

 4. Håller tummarna för att det bara är något tillfälligt.
  *tänker omtankar*

 5. Sandra, Jörgen, Herr Bert å Sessy Messy

  Oj, oj hoppas KA nu fått meducin och snart är på bättringsvägen.
  Många kramar från oss alla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.