Hallen ser riktigt fin ut!

Trots att vi inte gjort annat (vi och vi, KA) än att demontera det gamla och sätta ihop och montera upp dom nya hatthyllorna och ställt dit dom två nya skoställen/sittbänkarna. KA tyckte att vi kunde borra och prova oss fram innan vi målar tak, väggar osv så att det är färdigt och under tiden ser det riktigt fint ut. Han är verkligen flitig min man. I morgon är det 17:e mai och då förlovade vi oss för 12 år sedan.
Vi inhandlade lite tillbehör till hallen i går men glömde spegeln så den åkte vi och hämtade i dag. Det kommer att bli riktigt snyggt när det är färdigt. Då kan vi säga att vi har faktiskt fint i både sovrummet och hallen istället för bara sovrummet. Med fint menar jag fräscht, helt och relativt nytt (som inte stenålders)
När vi ändå var på IKEA Barkarby gick vi in på cykelaffären och inhandlade knästöd åt mig. Jag provade funktionen i butiken och det blir nog bättre än bra, jag behöver knappt skjuta fram benet själv det liksom rätar ut sig automatiskt liksom så. Dom hade en cykeldator för 59:- som jag köpte med mig så kan jag se hur långt jag grejar att cykla innan det är dags för slutprovet den 29:e. På morsdag av alla dagar, det blir en fin present det, rumpblåsor och hjärtinfarkt 🙂 Hejarklacken är ju med och tur är väl ändå att fröken är ledig den helgen så hon kan få sig många skratt på köpet.
Ett stort grattis till Åsa på ynglingadagen
(Dags att ge sig om nu bara webhotellet vill stå mig bi. Funkar det så blir det 3 skriverier som skickas upp idag även om dom skrivits innan det syns.)

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.