Fort gick det, igen!

Inte en peng fanns på kontot i fredags och det trodde vi inte riktigt på heller. Lite surt men samtidigt tur för spispaketet vi skulle köpa som ersättning för det sönderrostade gick inte att sätta handpenning (som vi "rånat" omgivningen på). När vi sedan kom hem från OnOff fanns det med och till ett ännu lägre pris så vi var inte besvikna särskilt länge.

Sidan är egentligen bara ett test så inget av dom vanliga funktionerna jag haft på MT version 2,6 finns med och det kommer att dröja innan jag fått både layout och färger (gillar dessa faktiskt) som jag funderat på. Tills vidare finns gamla sidan kvar med både länkar hit och dit. Den sidan hittar du här

Nya MT 3.2 har massor med braiga saker, synd bara att den måste köpas men tur att dom hade erbjudande med 30$´s rabatt. Vi köpte programmet för ett tag sedan men ingen tid att ens orka försöka installera den. Jag har inte installerat den nya över utan gjort en egen installation för att slippa så mycket strul som möjligt.

HSB´s del har inte hänt något med, ingen kom och fixade röret eller undersökte den faktiskt blöta tröskeln som varit lika blöt hela tiden utan att det intresserade HSB´s besiktningsman innan. Röret som skulle bli helt är inte det heller och högskåpen står där dom står, det är byggarens problem och inte en skråma skall det bli.

Jag har ff en stor hög med tvätt att ta reda på så att jag slipper halka och slå mig halvt ihjäl så till en annan gång, vid annat tillfälle.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Tackar och bockar för åsikterna. Måste säga att det är basmallen som ingår och jag har inte egentligen ändrat något mer än lagt till det jag ville ha med till att börja med.

  2. JÄTTEFINT CARINA.
    Tummen upp.

  3. Så förvånad jag blev?!?!
    Snyggt Carina! Väldans snyggt!

  4. Snyggt, väldigt snyggt Carina!

  5. Instämmer med föregående talare. Mycket behagligt och snygga färger 🙂
    Håller tummarna för att det trillar in pengar på kontot denna vecka!
    *Kram!*

  6. Detta är helfräscht. Snygga färger!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.