Nöjd med helgens resultat

är jag trots att jag jobbade båda dagarna. 3,5 timmar på lördag och 4,5 på söndag blev det innan jag kunde känna mig nöjd. Låg efter så ända in i och det går inte att börja måndagen med att ligga så pass mycket efter. Min arbetsdator låg nere mer eller mindre 2 dagar och det bara för att jag fick en ny som gick perfekt att koppla ihop och börja köra och sedan vägrade Pyramid att göra vad den skulle.
Det är fritt valda arbetstimmar så varken extra betalt eller annat gäller men jag tänker ta ut ledighet i stället och det är värt så mycket mer och att jag kan börja veckan i fas är helt underbart.
I går åkte jag in när KA började sitt jobb, 07:30 och var klar strax efter 12. Handlade en reservbryggare (vår Porsche (jo vi har en Porsche i köket) lade av) på Rusta som tom har en timer. Jag bara tog en billig variant tills vi kan få hjälp med värmepaketet på vår och förvånades över den finessen som timer ändå är. Det går att ställa in tiden när bryggaren skall gå i gång och det kan vara kul med nybryggt så snart man slår upp sina blå. I dag vaknade jag innan klockan ringde så jag vet inte om det fungerar ännu. Efter Rustabesöket så var det hem och så hade jag fått energi och satte i gång och packade upp lite mer grejor, gjorde iordning ett och annat och skurade till slut golven för att komma lite för sent och hämta upp KA.
Dagen avslutade vi med att vara en snabbsväng i bastun för duscherier och sedan tog vi sonika vårt pick och pack och åkte upp till centrum och åt ute vilket var en lisa för själen.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Tja, det är också en tanke, en bra sådan. Vi har kommit en bit på väg i tanken åtminstone sedan får vi se hur det blir i verkligheten.

  2. Vad bra med lite tid att ta ut. Kanske går timmarna att använda till tågtid istället?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.