Läkarbesök idag och stressigt värre

Äntligen någon som tar mina brännande fotsulor på allvar tillsammans med vätskan i benen. Det kan rent av vara hjärtsvikt (hemska tanke). Dagens EKG var bra och det är alltid bra men det avfärdar inte någon hjärtsvikt inte. Troligtvis är det hjärtrelaterat i någon form men det behöver inte vara illa så det är okej även om det svindlar lite.
Det kändes bra iaf och en sak är säker, dessa konstiga symptom har man inte pga av eventuell övergångsålder utan det har helt andra orsaker.
Jag skall till en hjärtklinik där jag skall få cykla, göra hjärtultraljud och lite annat och jag skall också få vätskedrivande. Kanske slutar det bränna så snart jag får vätskedrivande, vem vet.
Vi skall också iväg på en Farsor och Morsor medlemsgrejsmojs och det skall bli roligt, kanske träffar vi fler ”gamlingar”.
Trodde jag skulle hinna göra lite jobbsaker också men det hann jag inte fast det finns ju både en lördag och en söndag att fixa det på.
Ha en bra helg, det skall vi och jag säger på återläsande med eller utan regn.
P.S Här regnar det och det är väldigt kvavt ute. D.S

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Ola Monica.
  Jo den undersökningen jag gjort gick bra men jag har ännu inte fått någon tid till hjärtkliniken fast jag börjar känna att det börjar bli lite brådis. Jag har haft otroligt med krampliknande i brösttrakten så det nästan har gjort dj*igt on.
  Läkaren misstänker dessutom något i lederna, kul va. Jag sa till henne att det är bara att skicka mig på skroten 😉
  Jag har varit lite väl uppblåst sista tiden och törstig. Konstigast är att jag är svullen av vätska i benen och halsen ser ut som hos en gammal tant, alldeles uttorkad. Märkligt vad min kropp gör för något.
  Abrazos mi amiga.

 2. Hej Sussi.
  Jag hoppas det också men det är lite skumt och det krampar lite för mycket och ofta på vänster sida. Det är väl dags för skroten när man närmar sig 45 eller hur ä det 🙂
  Tackdetsamma!

 3. Hur gick det med läkarundersökningen?
  Ödem är inte att leka med, gubbens vader och magge var tjocka som attans innan dom bytte hjärtklaffar på honom. Efter operationen kissade han ut 7 kg på några få dagar!
  Ja, gissa om det skall bli kul att komma till Boston igen, den var fem år sen sist!
  *Kram!*

 4. Uj uj, jag hoppas det inte är något allvarligt men bra att de nu tar reda på vad det är som är fel. Krya på dig!
  Pussen och kramen
  /Sussi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.