Gökarna Jonsson mår enligt vet bra

men jag håller inte med riktigt. Inga prover togs eftersom deras bajsar såg bra enligt vet. Dom har suveränt hull och KA kände sig mäkta stolt. Fjäderdräkter fina osv, osv. Jag är inte överens om att allt är bra eftersom Kurt nyser (torra nysningar) och det har ökat och Mannfred har även hon börjat nysa (torrt) pluss att hon börjat bita på ena fjädern på ryggen som hon gjorde när hon hade bakterier sist. Nysningarna har ökat och till det låter Kurt som han är tjock i halsen när han pratar (jo, han pratar ord. Mannfred pratar också men bara papegojiska, obegripligt för människan).

KA fick vet att avvakta och låta oss få en ”reincheck” (stavas ?) inom en vecka utan att betala samma arvode (vi fick faktiskt faktura på beloppet) en gång till om utifallatt för han visste att jag var envis och har haft rätt varenda gång utom när Mannfred ruggade och vi fick hosta upp med 1700:- för det konstaterandet. Hon flög skevt och det blev bara mer och mer sneflygning och det var ju inte så konstigt eftersom den största vingpennan och några till hade liksom ramlat av som det skall när man ruggar).

Jag skulle ha ringt M (vet) i går men jag mådde riktigt risigt efter fredagens sövning så det blev inget av men det finns fler dagar.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Arkiverat och glömt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.