Inget nät, ingen telefon, ingen tv = stryka kläder

Så blev det i tisdags här hemma. Jag är ingen klädstrykare alls men jag borde nog vara det.

Iaf så hade Bredbandsbolaget strömavbrott i våra trakter och eftersom vi har telefon, bredbandet och tv´n genom Bredbandsbolaget så fick vi stora problem. Stora är det inte men ibland kan det kännas som stora.

Fram med strykbrädan och så fram med blusar/skjortor jag inte använt på evigheters evighet och så fram med strykjärnet. KA tyckte hans ostrukna kunde vara det så jag strök mina. Det är lite problematiskt med två gökar som är socialt väldigt glada i mig när jag kommit hem men med lite bök och stök gick det också även om fröken Mannfred fortsatte envisas med att vilja tugga på sladden.

Så mycket struket blev det inte eftersom vi lagade mat samtidigt, fläskpannkaka. Inte samtidigt men ändå. Den stod ju i ugnen när jag började stryka och det är väl ganska samtidigt 😉

Två blusar blev det bara eftersom mina armar och nacke inte grejar mer än så. Resultatet när man strukit är roligt men det är ett himla aber innan det är klart, särskilt om kläderna hängt ostrukna i nästan 1 helt år eller längre.

Jovisst, i dag är det lön och det gör ingenting för nu har vi tänjt på ingenting i dryga 2 veckor och allt har sin gräns 🙁 Mycket på kontot men inte mycket kvar ändå men så är det i 13 månader till.

Strax in i duschen för att dra strax före 8, skall in och röntga arm och nacke så får vi se. Äter antiinflammatoriska som jag fick i tisdags men inte vet jag om jag känner ett dugg skillnad. Nacke kan bero på mitt halkande på bowlingbanan när KA fyllde 60 för nacken knäckte till riktigt rejält då. Kanske den gamla skadan kommit tillbaka, who knows?

Jag har dessutom lite problem att förstå hur en eventuell inflammation i min vänstra arm kan göra så att det värker i bysten och under armhålorna men vi får väl se. Det bara ökar och vad gäller allt annat så har jag ff brännande fotsulor, precis som tidigare 😉

Jag bör heller inte sitta framför datorn för det är helt fel sittställning men på jobbet sitter jag perfekt och det är tur det.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.