Dagen verkar kunna bli en orolig sådan

med tanke på vad det är för dag. KA och jag skall vandra med Farsor och Morsor samt några övriga frivilliga som ett led i att försöka stävja så mycket som möjligt. Vi gör det tillsammans med Polisen, socialarbetare och eventuellt övriga frivilliga.

Gårdagens bråk mellan grupperingarnaSergels Torg och morgonens bråk i Rågsved samt övriga konflikthärdar runt om gör att det verkar kunna blir mindre bra om man säger så. Det har tidigare år varit ganska lugnt detta datum men i år har det tydligen tagit fart.

Förhoppningsvis blir det bättre än jag befarar men det återstår att se.

Dags att packa ihop och dra in mot stan. Vi hörs och vi syns.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Ingrid: Det blev faktiskt ganska lugnt om man jämnar med vad som var befarat. Det blev många timmar och mycket motion, en hel del roligt också men full uppmärksamhet hela tiden.
    Tack och lova att det INTE blev tillstymmelse till det som skedde i Lund. Fokus var hög på säkerheten, dvs vi fick värna oss själva men allt sådant beror lite från person till person. En del är mer försiktiga av sig och en del är som jag 😉 hopplösa.
    Tack för släktskapet, det gillar jag.
    Puss och kram!

  2. Det är bedrövlig hur vissa bär sig åt och att de aldrig tycks inse sina idiotier heller. Hoppas ändå att ni får det lungt därute och tack för de fina orden. Stödet och uppställningen har ju alltid varit ömsesidig och en del är som nära släktingar fast långt borta fysiskt!
    Kramar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.