Skämtet om kollegans eventuella H1N1

virus känns inte så roligt längre. Jag blir aldrig sjuk och jag var riktigt, riktigt sjuk för dryga 1,5 månad sedan (hemma en hel vecka). Kollegan kom hem från Texas/Mexico i tisdags förra veckan till jobbet och har nyst men det började jag också göra under förra veckan. Pollen tänkte jag men nu är jag säker på att det inte var pollen för min del iaf.

Måste höra med vårdcentralen i morgon och sedan får vi se, mår apa, stel/öm i nacken, öm/ont precis överallt och feber. Mina symptom började i tisdags kväll och onsdag jobbade jag men det gick på väldig halvfart, alvedon råder bot på det mesta. Troligtvis vanlig flunsa men… jag blir ju aldrig sjuk och så igen….

Det blir ingen nattvandring för mig i morgon iaf. KA får gå själv även om han inte heller känner sig helt hundra men han är fadder åt två nya så..

God natt!.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Ingrid: Tack för tankarna. Nej, frisk är jag inte men i gårkväll kände jag för första gången på snart 2 veckor något som kunde kännas som energi. Locket i öronen släppte en liten stund och jag kände mig upplyft av att höra ordentligt.
    Detta var det segaste jag varit med om och oavsett vad skall jag jobba i morgon, det räcker med sjukavdrag och tar jag det bara lugnt går det nog bra. Det är berg med både mail och annat som måste fixas typ nu så jag känner mig aningen stressad.
    Jag har iaf sovit gått och länge för att vara mig, vaknade efter 10 och det händer sällan och aldrig.
    Kramar och må solen skina länge på er.

  2. Men hur går det? Har du frisknat till nu? Tänker på dig! Kram!

  3. Ingrid: Troligtvis ingen svinvariant men väl kraftig influensa. Får provsvar i eftermiddag. Fick åka till KS i går, Närakuten Jakobsberg skickade mig direkt dit utan att gå förbi gå. Så snabbt har jag aldrig varit klar på KS. Hade eget isolerat rum också 🙂
    Sitter här och bara tycker det är riktigt förkylt, Solen skiner utanför och jag gnölar över att få en karensdag när livet består av så mycket annat, och i många fall, betydligt väsentligare saker.
    Kram Carina

  4. Hoppas att du kryat på dig och att det INTE är svinflunsan!
    *kram*

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.