Bye, bye weekend, tiden går i rasande fart

Veckan har varit kort, alltför kort men samtidigt känns det ganska bra ändå.

I veckan fick vi möjligheten, både KA och jag, att träffa Monica (Mimo) efter att ha haft nätkontakt och varit vänner sedan 2001 när Åsa på Hörnan startade upp webringen Fundering. Mycket har hänt sedan dess och det enda jag hade önskat var att orsaken till att vi sågs varit annorlunda.
Det var väldigt roligt att träffa Monica och att se henne på riktigt. Vi åt dessutom en oerhört god middag på Jensens Boef House (eller vad den nu heter) mitt emot Centralen.
Vi hängde sedan med till avgångshallen för hennes buss neråt landet och vinkade hejdå när bussen gick. Nästa gång Monica då minsann 😉
Planerna var usrpungligen Wärsta Marknad (som vi haft alla år men aldrig kommer iväg på) men på grund av lervälling där marknaden hölls fanns det ingen mening att ens åka dit. Vi satsade på att bygga vårt trägolv på altan istället.
KA har slitit med det hela helgen och jag har servat lite och vänt upp och ner på hemmet i övrigt, ser ff ut som en bomb men jag/vi måste i säng, skall bara rulla några cigg först.
Jag önskade mig jordgubbar till morsdag men dom var försvunna ”öberallt” som Julia säger så vi får se om det blir några i morgon då.
Hoppas ni haft en fin helg och att alla mammor haft det extra bra.
Bookmark the permalink.

2 Comments

 1. Åh Monica, så roligt att efter alla år få träffas och gott var det. Det kändes naturligt här också och självklart var vi med dig tills bussen skulle gå, det minsta vi kunde göra för dig faktiskt.
  Vi kommer neråt i juli så om du är i trakterna då annars finns det fler tillfällen.
  Var rädd om dig nu.
  Kramar och omtankar

 2. Hej på er!
  Jag vet inte när det blir Stockholm nästa gång, men när det blir av så vet jag vilka jag vill träffa.
  Tack för att ni höll mig sällskap ända tills nattbussens avgång, det var så himla trevligt att till sist få träffas. För min del kändes det ”naturligt” från första början. Tack för att ni finns!
  En stor kram från Skåne, i morgon bär det av mot Madrid…
  /Monica/Mimo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.