KA har sin långhelg

och jag jobbar på att sätta lite fart. Avskyr hans långhelger (3 nätter, fredag, lördag och söndag), dom är långa. Det som är bra med dessa är att han faktiskt sover väldigt gott när jag är hemma och länge, det gör han inte efter dom andra nattpassen.

Veckorna som gått har gett mig delar av mig åter men det är en bra bit kvar märker jag, jag klarar inte av något som kan likna stress förutom när jag är på jobbet. Sover ff lite väl dåligt men det blir bättre. Jag måste lära mig att inte titta på klockan när jag vaknar och inte börja fundera på något alls men det är lättare sagt än gjort men jag jobbar på det.

Jag kommer att börja skriva vissa saker som privata inlägg och för den som vill är det bara att säga till så skickar jag lösen. Vet inte längre vilka som läser så jag vill inte bara skicka till någon som inte längre läser här, därför skickar jag inga utan kommentera bara att du vill ha.

Kurt och Mannfred har fullt upp så jag lär väl försäka rädda den sista träsmörkniven innan inte den heller finns 🙂

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Vad mycket du har bloggat, jag har tydligen haft fel bloggadress i min feed.:)

    • 🙂 Jag såg att någon försökte nå den gamla feeden från Movabletype så jag använde funktionen redirect från samma plugin 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.