Morsdag

KA har sin långhelg denna och jag höll på med städning, det är mycket på en vecka som Gökarna Jonsson ställer till.

Strax efter att KA vaknat knackade det på dörren och där stod familjen och Julia hade med sig en korg med goda kolor och teckning och så fick jag blommor.

Hade inte planerat någon fika men det gick att bjuda på både glass och kaffe och Julia och jag åt lite kola också 😉

Måste säga att majmånad har varit riktigt bra och det känns bra på alla plan med mig förutom en konstig punkt bredvid ryggraden som gör ont mer och mer 🙁 (beror inte på träningen)

Det bästa av allt är att jag sover mer eller mindre problemfritt och helt av mig själv också, somnar snabbt efter att jag läst en liten stund. Enda nackdelen är att jag ökat i vikt och om DET tycker jag INTE alls men kanske en smäll jag får ta trots allt men tänker försöka sluta med mina hormontabletter efter sommaren, kanske har det värsta gått över då.

Hoppas alla andra haft en fin söndag oavsett mamma eller ej.

(Det gick inte att publicera i söndags, varför vet jag inte och orkade inte böka för mycket)

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Åh, vad härligt! Jag ska hålla tummarna för att resan blir av och hoppas på en massa uppdateringar från resan när du ”landat” här hemma igen! Kram! ♥

  2. Vad skönt att du känner välmående. Det är trevligt med lite uppvaktning i bland. Hoppas du får en fin helg! ♥

    • Tack Fatou, jag det är konstigt hur det kan bli med det mesta och att hormoner kan ställa så mycket elände, jag hade tydligen varenda sak man kunde få besvär av i klimakteriet 🙁 men nu så. Önskar dig en underbar helg och förresten, nästa år är det planerat att åka ”hem” till Ghana och återse mina gamla bästa vänner därifrån, häftigt skall det bli. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.