”om ni har kläder, skor leksaker mm som ni inte har behov av så tar vi gärna emot dom med öppna a…

"om ni har kläder, skor leksaker mm som ni inte har behov av så tar vi gärna emot dom med öppna armar. Kläder och skor i alla storlekar är välkommna. Framförallt barn kläder. Stora som små!"

Disregard that it is a link to FB for those allergic to it but it is still very important.

https://www.facebook.com/events/285052388219784/

For those that do not have FB accounts anymore or so here it is in plain text:

Hejsan allihopa. Jag ( André Fjelkman ), Hampus Rastborg och Elin Lasom Rosenqvist arbeter med ett projektarbete som heter En Hjälpande Hand Till En Bättre Verklighet.

Idén med projektet är att hjälpa människor i världen som har det jobbigt i vardagen.

Vi ska hjälpa dessa människor genom att samla in kläder, skor, leksaker mm. Slutproduckten blir att vi åker till ett land och besöker ett eller flera barnhem beror på hur mycket kläder vi får in och delar ut dessa föremål och dokumenterar.

Så vår fråga är till alla er där ute, om ni har kläder, skor leksaker mm som ni inte har behov av så tar vi gärna emot dom med öppna armar. Kläder och skor i alla storlekar är välkommna. Framförallt barn kläder. Stora som små!

Vi har nu kommit i kontakt med en organisation som heter Vaggan. De driver barnhabilitering i Baltikum och de har gett oss stöd och hjälp till att åka till Lettland, Riga och besöka deras barnhem för att skänka alla föremål.

För att göra det så lätt och centralt för alla så har vi tänkt oss att vi ska ha en insamlings dag på t-centralen (Plattan) den 29 Januari. Vi kommer att finnas där från klockan 12.00 till klockan 16.00

Till er som inte kan komma då så hör gärna av er så kan vi med stor möjlighet komma och hämta dessa föremål.

Hampus Rastborg Nr 0760641677. Mail : Ham-pus@hotmail.com

André Fjelkman Nr 0700313643. Mail : Andrefjelkman@live.se

Elin Lasom Rosenqvist Nr 0709478799. Mail : Eliin_rosen@hotmail.com

Bjud gärna in era vänner för att stödja oss!

Tack på förhand

Facebook är ett socialt verktyg som förenar människor med vänner och andra som arbetar, studerar och lever runt dem. Människor använder Facebook för att hålla sig uppdaterade om vänner, ladda upp ett…
Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.